سیلیکون
نام دیگر این ماده سیکلومیتکون می باشد ، این ماده یک سیلیکون مایع بیرنگ ، بدون بو و بدون الکل می باشد .




ویژگی ها :
•    بعنوان یک عامل مرطوب کننده در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود .
•    این ماده می تواند بعنوان حلال مواد روغنی در محصولات آرایشی بکار رود . از مشخصات دیگر این ماده ، تبخیر کامل در دمای اتاق بدون بجای گذاشتن باقی مانده ، رسوب و یا لک می باشد .
•    حالت دهنده غیر چرب برای پوست و مو
•    بهبود دهنده شانه پذیری موهای خشک و چرب
•    مراقبت و نرمی ابریشم مانند به پوست و مو می بخشد
•    کمک به پخش بهتر امولسیون

آدرس شرکت

شهرک صنعتی اشتهارد ، بلوار ابوریحان ، بلوار حسابی غربی ، بعد از بلوار فردوسی ، خیابان نرگس 2 ، خیابان نسترن2 ، قطعه 3776 و 3787
کدپستی : 3188116165
تلفن : 83-37775676-026
فکس : 37775684
ایمیل : p_kianian@yahoo.com

2014 Powerd by websazi.pneg.ir

top