روغن کوسه

روغن کوسه ماهی سرشار از ویتامین های A , E , D ، امگا ۳ ، اسیدهای چرب غیر اشباع EPA , DHA و غیره می باشد . دارای خواص ضد لک ، ضد جوش ، ضد چروک ، روشن کننده و رفع خستگی پوست صورت می باشد . بنابراین امروزه بسیاری از شرکت های داخلی و خارجی که در زمینه تولید محصولات دارویی و آرایشی فعالیت دارند از روغن کبد کوسه ماهی در تولید محصولات زیر استفاده می نمایند :


ـ شامپو کوسه که حاوی روغن کوسه ماهی است باعث تقویت پیاز مو شده و مجرایی را برای جذب سریعتر ویتامین های همراه خود به سطح پوست ایجاد می کند .

ـ رژ لب

ـ صابونها ( صابون حاوی روغن کوسه رطوبت و ویتامین های لازم برای سطح پوست را فراهم می کند ).

ـ کرم های مرطوب کننده

ـ تمام محصولات دارویی و آرایشی که در آن امگا ۳ استفاده می شود .

ـ کرم دور چشم ، در حال حاضر کرم دور چشم تهیه شده از روغن کوسه در ایران در حال ساخت می باشد .

ـ اسپری افشان روغن کوسه جهت مرطوب نگه داشتن سطح پوست .

ـ رفع کبودی و کوفتگی دور چشم 

ـ ماسک و لایه بردار صورت ( از آن جایی که روغن کوسه ماهی به سرعت جذب پوست می شود و ویتامین های A , E , D را به سرعت به درون پوست سرایت می دهد ، می توان از آن در ساخت انواع ماسک ها و لایه بردارهای پوستی استفاده نمود در ضمن روغن کوسه ماهی به ریلکس شدن عضلات صورت کمک شایانی می کند .

آدرس شرکت

شهرک صنعتی اشتهارد ، بلوار ابوریحان ، بلوار حسابی غربی ، بعد از بلوار فردوسی ، خیابان نرگس 2 ، خیابان نسترن2 ، قطعه 3776 و 3787
کدپستی : 3188116165
تلفن : 83-37775676-026
فکس : 37775684
ایمیل : mrformulator@gmail.com

2014 Powerd by websazi.pneg.ir

top